Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stigbergsliden 7

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 28,8 m²
  • Byggår: 1965

Unik och tilltalande – det är ord som beskriver detta sällsynta tillfälle för dig att äga en enrummare med en planlösning som sticker ut.

Planlösningen är designad för att skapa en avslappnad atmosfär och samtidigt få plats med alla livets pusselbitar. Här finns plats för soffhäng, matbord, arbetsplats och sovplats – allt i ett.
Och det stilrena köket i vinkel ger en praktisk och funktionell dimension till boendet, medan det fräscha badrummet är modernt och elegant.
Något som toppar är definitivt balkongen, som förlänger bostadsarean med hela 15 kvadratmeter, vilket i princip är en halv lägenhet tillgodo, och dessutom är den inglasad och delvis inredd med extra komfort och stil. Vyerna härifrån får du på köpet!

Detta är en plats där du kan känna dig hemma och njuta av en harmonisk livsstil. Dessutom medföljer en egen parkeringsplats i månadsavgiften!

Vätterslund – beläget ca 2 km nordväst om city, mellan Bymarken och Åbolid, är omfamnad av grönskande villakvarter och pittoreska omgivningar. Bor man här får man uppleva det bästa från olika världar – områdets fridfulla atmosfär, Vätterns skönhet och smidig tillgänglighet till stadslivets alla bekvämligheter.
I närområdet finns bland annat en livsmedelsbutik, konditori, pizzeria och en mackstation med generösa öppettider, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen.

Missa inte chansen att välkomnas av denna unika möjlighet till ett hem som kombinerar bostad och balkong på ett sällsynt sätt.
Välkommen till Stigbergsliden 7.

Karta för Stigbergsliden 7

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-vatterslund-jonkopings-kommun-stigbergsliden-7-21288943

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: