Utgångspris: 3.150.000 kr

Beskrivning av Radhus Stensholmsvägen 1K

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 129 m²
  • Byggår: 1973

Det är väldigt sällan som radhusen på Stensholmsvägen saluförs, ett gott tecken och fint betyg enligt oss. Nu har vi fått förtroendet att förmedla huset med ett av områdets allra främsta läge, längst ut på gaveln med trädgård i härligt sydvästläge. Här väntar ett välvårdat hus med många betydelsefulla uppdateringar och renoveringar genomförda genom åren. Här har fönsterbyte utförts, köksrenovering gjorts och taket bytts. För komplett lista över renoveringar läs mer under rubriken ”Se fullständig information” på vår hemsida.

Nuvarande ägare är fram till idag också husets enda ägare, familjen har ägt huset sedan uppförandet och har trivts väldigt väl. På husets baksida finns utöver gräsytan även altan, tillbyggt uterum och liten friggebod för förvaring. Entréplanet erbjuder stor sällskapsyta med plats för både det stora matsalsbordet och vardagsrumsdel. I anslutning till köket har ett rum öppnats upp för att skapa yta för ytterligare en matplats. I entréplanet finns dessutom helkaklad tvättstuga, gäst-wc och förråd. En trappa upp väntar tre tilltagna sovrum och stort badrum, även här på ovanvåningen är förvaringsmöjligheterna goda via garderober och klädkammare.

Att huset ligger på första gaveln gör huset lättillgängligt och praktiskt. Precis intill finns både garagelängan och parkeringsytan som hör till samfälligheten. Området är barnvänligt med bilfria gator mellan husen, lekplats runt knuten och på promenadavstånd finns skol- och barnomsorg. Från området är förbindelserna goda och alldeles i närheten ligger busshållplatsen. På husets framsida finns även rymligt förråd i direkt anslutning till entrén. Ett praktiskt och mycket uppskattat boende.

Välkommen till Stensholmsvägen 1K!

Karta för Stensholmsvägen 1K

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-huskvarna-stensholm-jonkopings-kommun-stensholmsvagen-1k-21294419

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56139