Utgångspris: 2 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stensbergsvägen 54C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 57,4 m²
  • Byggår: 2015

Välkommen till ditt framtida hem på Stensbergsvägen 54C i centrala Kalmar! Denna fantastiska tvårummare erbjuder en unik kombination av stil, komfort och praktiskt boende. Här finns allt du behöver för att trivas, och med den soliga takterrassen får du en oas där du kan njuta av solens strålar stora delar av dagen.

Steg in i denna moderna bostad och upplev vilket utmärkt skick lägenheten är i, detta gör det det möjligt för dig att flytta in och börja skapa ditt eget hem omedelbart. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en rymlig och inbjudande atmosfär där du kan umgås med vänner och familj. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och stilfulla ytor som gör matlagningen till en ren njutning.

Sovrummet imponerar med sin generösa storlek och den naturliga belysningen som strömmar in genom fönstren. Här finns gott om plats för en stor säng och förvaring. Badrummet är lika imponerande med sin rymliga design och moderna inredning, vilket ger dig en avslappnande plats att varva ner efter en lång dag.

En av höjdpunkterna i denna pärla är den soliga takterrassen. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe, arrangera grillkvällar med vänner eller bara koppla av och ta in den vackra utsikten över Kalmar. Dessutom finns bekvämligheten av ett garage rakt ner med hissen, vilket gör det enkelt att komma och gå, oavsett väder.

Läget på Stensbergsvägen 54C är oslagbart med närhet till allt Kalmar har att erbjuda. Med centralt läge har du bekväm tillgång till affärer, restauranger, parker och mycket mer. Detta är verkligen ett hem där du kan njuta av det bästa av stads- och bostadsliv.

Missa inte chansen att äga denna fantastiska tvårummare med solig takterrass och bekvämt boende. Kontakta oss för en visning och låt detta bli ditt nya hem där lyx och bekvämlighet möts på bästa sätt!

Karta för Stensbergsvägen 54C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-stensbergsvagen-54c-21273407

Avstånd till vatten: 1000

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39255