Utgångspris: 1 875 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stensbergsvägen 54C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 72,7 m²
  • Byggår: 2015

Välkommen till Stensbergsvägen 54C, där känslan av nyproduktion fortfarande är påtaglig – här är det bara att flytta in och känna sig hemma direkt! Denna lägenhet blev inflyttningsklar år 2015 och är utformad för dig som värdesätter högkvalitativ boendemiljö. Njut av en stor terrass med perfekt söderläge där du själv kan välja om du vill njuta av solen eller skuggan. Terrassen är delvis täckt, vilket ger möjlighet till mysiga stunder utomhus även när det regnar.

Bosätt dig i ett hem med en utmärkt planlösning som inkluderar en rymlig hall med generöst förvaringsutrymme, ett stort helkaklat badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare, samt ett kök med öppen planlösning mot både sällskapsrum och matplats. Dessutom har lägenheten ett väl tilltaget sovrum med förvaring i toppklass och ytterligare ett rum som kan fungera utmärkt som sovrum, kontor eller flexibelt extrarum.

Denna bostad erbjuder en bekväm och praktisk livsstil med bekvämligheter såsom en välsorterad ICA-butik, en pizzeria i kvarteret och gångavstånd till Kalmarsund med tillhörande badmöjligheter. Dessutom har du en smidig och snabb återkomst till sjukhuset, universitetet och Kalmar City. I föreningen finns bekvämligheter såsom hiss, garage och solceller, till bostaden följer även ett förråd.

Karta för Stensbergsvägen 54C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-sandas-kalmar-kommun-stensbergsvagen-54c-21316282

Avstånd till vatten: 1000

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39255