Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stensbergsvägen 54A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63,8 m²
  • Byggår: 2015

Varmt välkommen till Stensbergsvägen 54A och denna välplanerade lägenhet! Här får ni en kvadratsmart lägenhet om två rum och kök fördelat på cirka 64 kvm. Denna lägenhet är för er som uppskattar ett modernt boende med hög komfort samt med naturen runt knuten och samtidigt som ni får ett centrumnära läge.

Det första man slås av är det härliga ljusflödet ifrån två håll och den luftiga känslan av rymd. Lägenheten är belägen på första plan med genomgående fin parkett, ljusa ytskikt och interiörer som skänker ett harmoniskt och inbjudande intryck.
Här finner ni ett generöst hem där alla kan umgås tack vare social planlösning. Från det trevliga köket har man öppet till både matplatsen och vardagsrummet vilket skapar härliga sociala ytor. Från vardagsrummet har vi dessutom utgång till den stenlagda uteplatsen i tilltagen storlek i sydvästläge.
Hemmets sovrum är i bra storlek och erbjuder plats för dubbelsäng och goda förvaringsutrymmen. Det helkaklade badrummet går i samma moderna stil som resten av boendet och är dessutom utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden stod klar 2015 och känslan är fortfarande nytt och fräscht!

På Stensbergsvägen 54A bor du i ett arkitektritat bostadshus med charmiga vinklar i HSB BRF Linblomman. Här bor du med promenadavstånd till flera välsorterade matbutiker, länssjukhuset, Kalmarsund och Stensös naturområde. På endast ett par minuter med cykel når du Kalmar city, centralstation, slottet och universitet!

Välkommen att boka dig på visning!

Karta för Stensbergsvägen 54A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-stensbergsvagen-54a-21335348

Avstånd till vatten: 950

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39255