Utgångspris: 650 000 kr

Beskrivning av Tomt Stenmursvägen 88

  • Antal rum:
  • Storlek:
  • Byggår:

Tillfälle för dig att förvärva en av 11 obebyggda tomter i etapp 3 i Jakobsberg i Smedby! Ett familjevänligt område under tillväxt där din husdröm kan bli verklighet. I de första etapperna är husen i stor utsträckning uppbyggda och inflyttade. Titta på bilderna för tydlighet kring vilka tomter som är aktuella och deras olika prissättning.

Att bygga sin framtid i ett nyproducerat hus som är anpassat precis utifrån familjens önskemål är en ynnest. Här finns nu den chansen att själv få styra de val som man skall leva med över tid. I rådande omvärldsläge är värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden såklart högintressant. Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver. Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att ditt hus är färdigbyggt. Kanske är det just nu ett nytt hus ger dig den bästa tänkbara bostadsekonomin?!

Här bor ni med promenad- och cykelavstånd till all nödvändig service. I Smedby finns bl.a. Smedbyskolan F-9, folkhögskola, vårdcentral, affär, pizzeria, gym, tennisbana, padelbana, sporthall och fotbollsplaner. Till Kalmar tar vi oss enkelt med tåg, buss, bil eller cykel.

Möjligheterna är många och valfriheten stor med tanke på att man får bygga med valfri husleverantör eller i helt egen regi! Som köpare till tomten ska bygglov ha sökts och fått laga kraft inom 6 månader från köpet. Byggnaden ska vara färdigställd inom ytterligare 24 månader från tillträdet. Fastigheten får under denna tid inte heller överlåtas utan särskilt medgivande ifrån Kalmar Kommun. Kommunalt Vatten & Avlopp ingår i tomtpriset. Detaljplanen tillåter bebyggelse i 1- eller 2-plan och max 220 kvm/fastighet får bebyggas. Högsta byggnadshöjden är 8 m. VIKTIGT – se till att ni tar del av detaljplanen med tillhörande bilagor och säkerställer att ni förstår innehållet.

Om du är intresserad av att gå vidare i processen och köpa tomten är det viktigt att ta del av följande information:

• Läs igenom samtliga filer som finns sparade under ”Dokument”. Inklusive informationsbroschyren om att köpa villatomt.

Karta för Stenmursvägen 84

https://www.hemnet.se/bostad/tomt-smedby-kalmar-kommun-stenmursvagen-88-21356215

Avstånd till vatten: 2400

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39471