Utgångspris: 4.250.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stenhuggargatan 48

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 101,8 m²
  • Byggår: 2016

Vi på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri har återigen fått förtroendet att förmedla en av Kålgårdens allra främsta lägenheter. Med ett uppskattat läge på Kålgården presenterar vi en fyra av det bättre slaget. Läget, utemiljöerna och disponeringen påminner mycket om att leva i radhus. Lägenheten brer ut sig och erbjuder utemiljöer i båda ändar av hemmet och dessutom kommer den med dubbla badrum.

Vi välkomnas här till en lägenhet med stora sällskapsutrymmen, genomgående ljusflöde, två badrum och materialval som ger hemmet tilltalande kvalitéer. Utöver boytan om drygt hundra kvadratmeter så har bostaden även tre olika uteplatser – En inglasad balkong, en öppen balkong och stor uteplats i västerläge mot föreningens innergård. Här får du möjligheten att möta både solen ifrån söder men också kvällssolen i väster. Den öppna planlösningen ger härligt genomgående ljus och kan med stor flexibilitet användas med både två och tre sovrum beroende på behov.

Brf Stenhuggaren har fått en övertygande uppstart och erbjuder sina medlemmar stor trygghet. Föreningen tillhandahåller utrymmen så som tvättstuga, gästlägenhet och stort garage där man är garanterad en plats vid inflyttningen.

Kålgården ger vardagen många fördelar och mervärden. Kålgården är perfekt beläget mellan fina parkområden, promenadslingor, sjöar och så staden givetvis. Vättern, Munksjön och Rocksjön ligger alla tre väldigt nära. Att endast ha ett par hundra meters gångavstånd in till stadens mest relevanta restauranger och butiker är en lyx som inte blir svår att vänja sig vid och trivas med. Bageriet ligger så nära att man känner doften av nybakt bröd och runt hörnet finns både lekplatser och barnomsorg. Kommunikationer, nöjen, shopping, gym, matvarubutiker, restauranger och caféer ligger alla en kortare promenad från bostaden.

Välkommen att anmäla intresse via mäklarens hemsida för löpande information och eventuell förhandsvisning! Klicka på ”Läs mer hos mäklaren” för intresseanmälan.

Kristian Ceylan
[email protected]
0704 – 89 59 90

Karta för Stenhuggargatan 48

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-kalgarden-jonkopings-kommun-stenhuggargatan-48-21244001

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55323