Utgångspris: 2 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stenhuggargatan 34

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 71 m²
  • Byggår: 2005

Denna bostadsrätt är belägen på Stenhuggargatan 34 i det populära området Kålgården i Jönköping. Lägenheten är belägen på våning ett av en fyra och en yta på 71 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för bekvämt boende.

Lägenheten har en välplanerad och modern layout med tre rum och kök. Detta ger dig möjligheten att ha två separata sovrum och ett rymligt vardagsrum där du kan umgås med familj och vänner. Köket har gott om förvaringsutrymme samt tillräckligt med plats för bord med tillhörande stolar. Badrummet är i helkaklade utföranden med egen tvättsektion, bättre kan det inte bli. Pricken över i:et är den stora inglasade balkongen som är vänd mot söder, här kommer du garanterat tillbringa flertalet timmar.

Placeringen på Kålgården är populär och erbjuder närhet till olika bekvämligheter och tjänster. Du kan förvänta dig att ha närhet till butiker, restauranger, parker, sjöar, parker och andra nödvändiga faciliteter. Dessutom kan du dra nytta av enkel tillgång till kollektivtrafik och bra kommunikationsmöjligheter. Det centrala läget ger många praktiska möjligheter som att t.ex. unna sig lyxen med nybakat bröd som finns i bageriet bakom knuten!

Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt på Stenhuggargatan 32 i Jönköping en bekväm och modern boendemöjlighet på en populär plats. Med sina 71 kvadratmeter, tre rum och kök samt närhet till olika bekvämligheter erbjuder den en trivsam och praktiskt boendemiljö.

Karta för Stenhuggargatan 34

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kalgarden-jonkopings-kommun-stenhuggargatan-34-21336741

Avstånd till vatten: 300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55323