Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stenhuggargatan 3

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 33 m²
  • Byggår: 2020

Här bor du som nytt, snyggt och mitt i staden med bara minuter till stadens tre populära sjöar. Lägenheten är fortfarande som ny och dess planlösning är enkel att förstå. Här får man plats med allt som behövs för att få livspusslet att gå ihop.

Badrummet är lagom stort och utrustat med en kombinerad tvätt/tork-maskin, och köket har försetts med det mesta som behövs i ett modernt hem, och såväl soffa som säng har gott om plats att breda ut sig. Den stora balkongen blir som en förlängningen av bostadsytan på över 10 kvadratmeter och dess centrala läge mot innergården, är en plats vi vet att även nästa ägare kommer uppskatta.
Alla materialval är gjorda med omsorg – från ekparketten till köksinredningen från Marbodal. Läckert!

Mitt i city, med bara några minuters cykelavstånd från Jönköping University. Munksjöstadens myllrande folkliv med restauranger, Öster citys shoppingutbud och Vätterstrandens rekreationsområden möter upp utanför dörren. Att bo här på Kålgården innebär att du får det bästa av två världar – du befinner dig mitt i händelsernas centrum, men har ändå en lugn och avskild plats att kalla hem. Staden är alltid nära till hands, men när du stänger dörren om dig känns den behagligt avlägsen. En plats som garanterar tilltalar de flesta.

Välkommen till en optimal enrummare på Stenhuggargatan 3!

Karta för Stenhuggargatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-kalgarden-jonkopings-kommun-stenhuggargatan-3-21355511

Avstånd till vatten: 400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: