Utgångspris: 2 925 000 kr

Beskrivning av Villa Stenberga 54

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 182 m²
  • Byggår: 1957

Denna rymliga och välplanerade friliggande villa är verkligen något utöver det vanliga. Med sina generösa ytor och högt i tak skapar den en känsla av rymd och elegans. Huset har genomgått omfattande renoveringar och är nu påkostat med modern utrustning och stilfulla detaljer.

Det ljusa och luftiga hemmet erbjuder en perfekt balans mellan komfort och funktionalitet. Den nyrenoverade köket är ett riktigt drömrum med stilrena ytor och finavitvaror. Uterum med glaspartier, högt i tak och kamin!

En av de riktiga höjdpunkterna i detta hem är det imponerande garaget, som rymmer inte bara en utan två bilar. Dessutom finns en förrådsbyggnad med isolerad hundgård, perfekt för den djurälskande familjen.

Den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar och erbjuder en underbar plats att njuta av naturen och koppla av. Belägen i naturnära omgivningar, kan du verkligen uppskatta lugnet och skönheten i området.

Med solceller, kamin och låga driftskostnader är detta hem både miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt. Här kan du verkligen njuta av en bekväm och hållbar livsstil.

Sammanfattningsvis, denna nyrenoverade villa med sitt drömgarage är ett perfekt hem för den moderna familjen som söker både komfort, stil och närhet till naturen. Låt detta bli din nya oas att kalla hem! Stenberga med sin vackra kyrka, badsjöar och kulturliv. Affär finns mitt i byn!

Karta för Stenberga 54

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-stenberga-vetlanda-kommun-stenberga-54-21299738

Avstånd till vatten: 1100

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57497