Utgångspris: 2.595.000 kr

Beskrivning av Radhus Stekelvägen 77

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 122 m²
  • Byggår: 1979

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av barnvänliga Öxnehaga!

På två våningar välkomnas du av generösa sällskapsytor på bottenvåningen, medan sovrummen på övre plan ger den efterlängtade privatssfären. Den utbyggda delen på övre plan kan anpassas efter dina behov, används för närvarande som ett extra vardagsrum och kan enkelt omvandlas till ett extra sovrum.

Två smakfullt renoverade badrum adderar en touch av lyx till detta hem. Badrummet på övre plan är komplett med ett inbjudande badkar, medan det nedre badrummet har en praktisk dusch. Bästa av två världar, här slipper du välja!
Det stilrena vita köket är både funktionellt och elegant, och intill finns en praktisk tvättstuga för ökad bekvämlighet i vardagen. Från det rymliga vardagsrummet leder dörrarna ut till ett underbart inglasat uterum, perfekt för avkoppling och umgänge året runt. Utanför väntar en privat uteplats med lättskött trädgård och jacuzzi, där du kan umgås med både vänner och familj och njuta av livet.

Radhuset är strategiskt placerat och erbjuder ett av de bästa lägena i området. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha nära till allt som behövs för en bekväm vardag. Områdets bilfria gård skapar en trygg och fridfull atmosfär för både barn och vuxna.

Sammanfattningsvis en pärla som erbjuder det bästa av två världar – en harmonisk och familjevänlig omgivning kombinerat med modern komfort och stil. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem här!

Förbered er gärna genom att:
Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Stekelvägen 77

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-huskvarna-oxnehaga-jonkopings-kommun-stekelvagen-77-21278397

Avstånd till vatten: 2000

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56148