Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ståthållaregatan 58A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 70,5 m²
  • Byggår: 1953

Välkommen till Ståthållaregatan 58A och denna fantastiska gaveltrea! Många fina detaljer är bevarade såsom fiskbensparketten i vardagsrummet, de vackra innerdörrarna samt den magiska Ölandsstenen som fönsterbrädor. Redan i hallen känner man sig hemma och det infinner sig en harmoni som ger dig känslan att här trivs man bra! Praktisk kappinlämning med plats för flertalet skor och jackor och ytterligare förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare. Direkt till höger finner ni det hemtrevliga köket. Här finns allt man kan tänka sig behöva för att förenkla matlagningen, häll, inbyggnadsugn- och micro, kyl och frys och som pricken över i:et diskmaskin som gör att du enkelt kan ta en lugn kväll i soffan istället för vid diskbaljan.

Vardagsrummet är väl tilltaget med fönster i två väderstreck, här inryms såväl matsalsmöbel, den stora favoritsoffan samt en större förvaringsmöbel/tv-bänk. Här är det endast fantasin som sätter gränser för hur du önskar möblera. Det är också härifrån som du når den härliga inglasade balkongen som förlänger sommarsäsongen såväl vår som höst. Här kan du njuta av alla dagens måltider och/eller bara känna av lugnet efter en arbetsdag med en härlig bok.

Sovrummen är väl tilltagna och ligger bra avskilt från varandra. Badrummet är helkaklat och här finns dusch, handfat med kommod, spegelskåp, Wc och fönster som är praktiskt för såväl ljusinsläpp som vädring.

Föreningen har god ekonomi, med bytta fönster och kollektivt TV & bredband som ingår i månadsavgiften. Till varje lägenhet tillhör såväl matkällare som vindsförråd.

På Ståthållaregatan 58A bor du granne med lugna villakvarter, har bekvämt promenad- eller cykelavstånd till vacker natur, Stensö elljusspår, Kalmarslott och vackra Kalmarsundsbadet. I området finns även skola, förskola, mataffär och sjukhuset ligger på kort promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Ståthållaregatan 58A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-stathallaregatan-58a-21296444

Avstånd till vatten: 650

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39244