Utgångspris: 1 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ståthållaregatan 54c

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 57,5 m²
  • Byggår: 1953

Varmt välkommen till Ståthållaregatan 54C och en gavellägenhet med härligt ljusinsläpp i populär och välmående förening!

Väl inne i bostaden välkomnas du av en rymlig hall med fina avhängningsmöjligheter. Här finns även en praktisk klädkammare perfekt till förvaring. Till vänster finns köket utrustat med spis, diskmaskin samt kyl/frys. I köket finns också plats för matbord. Vidare in i bostaden finns stort vardagsrum med vacker parkett och härligt ljus från fönster åt två håll. Från vardagsrummet tar du dig vidare ut på den inglasade balkongen. Under de varmare månaderna blir detta som ett extra rum att nyttja och njuta av. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaring. Även i badrummet, utrustat med dusch, finns fönster som ger ett behagligt ljus.

Bostaden är attraktivt belägen i lugnt område med fina grönområden och trevliga promenadstråk. Härifrån är gångavstånd till Kalmarsundsbadet, Kalmar slott och Stensö fiskeläger, men även till sjukhuset och Ica Supermarket. Centrum, universitetet och stadens puls ligger en cykeltur bort och Ikea och hela Hansa City finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Kalmar har att erbjuda. Förening erbjuder fina gemensamma utrymmen och en härlig gård.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Ståthållaregatan 54c

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-stathallaregatan-54c-21345621

Avstånd till vatten: 600

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39244