Utgångspris: 1 165 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ståthållaregatan 30B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 43 m²
  • Byggår: 1944

Välkommen till detta trivsamma hem på Södra området i Kalmar. Här väntar en fantastisk bostad med välutrustat kök, trivsamma sällskapsutrymmen och ett modernt duschrum.

Det trivsamma köket är perfekt för matlagning och är utrustat med kyl, frys, fläkt och häll. Intill köket finns idag ett mysigt sovrum, men möjligheterna är många. Här kan du skapa ett stort matrum för trevliga middagar med vänner och familj, eller varför inte öppna upp och skapa ett fantastiskt kök med en härlig köksö?

Det ljusa sällskapsrummet med vackert trägolv erbjuder gott om plats för soffa, TV, matmöblemang och mer. Här finns möjlighet att skapa arbetsytor, förvaringslösningar eller en extra sovdel om så önskas.

Det moderna duschrummet är ljust och fräscht med kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Här kan du koppla av och njuta av sköna duschar.

Södra området har mycket att erbjuda med närhet till Kalmarsund, badplatser och fin natur. Du har även bekvämligheter som ICA-butik och sjukhus inom räckhåll, samt en kort cykeltur till Kvarnholmen, universitetet och centralstationen.

Brf Stockrosen är en fin föreningen med tvättstuga, förråd samt gym i källaren.

Varmt välkommen att upptäcka detta fina hem på visning.

Karta för Ståthållaregatan 30B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sodra-kalmar-kalmar-kommun-stathallaregatan-30b-21331966

Avstånd till vatten: 700

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39255