Utgångspris: 1.395.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Starrgatan 3

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 28 m²
  • Byggår: 1950

Välkommen till Starrgatan 3!
Nu erbjuds en bostad som lämpar sig utmärkt för både förstagångsboende, studenter och veckopendlare. Bostaden är belägen på Liljeholmen, ett stenkast från parken och ett par minuter ifrån vätterstranden. På andra plan möts du av en välplanerad hall och 28 kvadratmeter som är renoverat i en enhetlig stil. Här har du ett genomtänkt hem som erbjuder ett ordentligt kök med bekvämligheter så som diskmaskin. Sovalkoven är inramad med platsbyggd förvaring. Och all yta däremellan ger dig möjlighet att möblera och skapa ett hem enligt dina önskemål.

Föreningen erbjuder dig en avgift på otroliga 1343 kr i månaden, vilket gör att du har pengar över till annat. Förutom låg avgift får du en trygghet tack vare föreningens goda ekonomi och låga belåningsgrad. Med god likviditet och årliga avsättningar för underhåll finns här marginaler.

Med detta boende på Liljeholmen har du grönytor precis intill vid Liljeholmsparken och även utmed Vättern. Soliga dagar blir stranden den självklara samlingsplatsen som nås på några minuter. Centrala Jönköping och Högskolan nås genom en kortare promenad eller cykeltur. För längre resor eller lata dagar går bussen med täta avgångar från närliggande station.

Karta för Starrgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-starrgatan-3-21161075

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55450