Utgångspris: 1.695.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Starrgatan 23

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56 m²
  • Byggår: 1951

Stilfull tvårummare där tonerna och material går i träffsäkra nyanser och val. Bostaden är belägen på hörnet vilket medför ett extra fönster i gaveln. Bostaden har en genomtänkt planering och erbjuder det som ofta efterfrågas och önskas av en tvårummare. Ett rejält kök med plats för matbordet, sovrum med garderobsförvaring och vardagsrum där både soffa och finbord får plats utan att trängas. Från balkongen blickar du ut över Liljeholmsparkens rogivande miljö. För övrigt är balkongen vänd åt söder så förutom vackra vyer bjuds man också på en hel del sol.

Bortsett från lägenhetens utformning och stilart finns en rad ytterligheter omkring som vi med säkerhet vet att ni kommer bli bekväma med. Parkliv tätt inpå, butiker i närheten och någon minuts promenad till Vätterns klara vatten och härliga sandstrand.

Brf Frankrike är en välskött och stabil pjäs som stått stadigt under lång tid.
Det mesta är nytt och bytt i det senaste och ekonomin i föreningen är synnerligen god.
Omgivningarna är lika varierande som nära inpå. Rocksjön ligger ett stenkast åt ena väderstrecket med gångstråk, minigolfbana, vårdcentral och glasskiosk längs vägen. Stan med alla dess bekvämligheter åt andra och Vättern med Jönköpings egna Riviera åt det tredje. I närområdet finns vårdcentral, förskola och skola och på bekvämt promenadavstånd ligger A6 köpcenter. Livsmedelsbutiken är grannfastigheten!

Liljeholmens bästa läge är definitivt ”första parkett mot park”

Karta för Starrgatan 23

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-starrgatan-23-21294198

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55450