Utgångspris: 950 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stamvägen 33

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 40 m²
  • Byggår: 2017

En lägenhet för dig som vill ha ett bekvämt liv i växande område med närhet till det mesta.

Den här fräscha bostaden, som var färdig för inflyttning 2018, ligger på promenadavstånd från busshållplats (där bussarna numera går rätt ofta) och skola plus att du med lätthet tar cykeln till matbutik, shopping i Hansa city och inte minst cykelbron till fotbollsarenan där dramatiken växer varje gång KFF har hemmamatch.
Dessutom är den nya cykelvägen som leder in till stan färdigställd, så nu kan man verkligen se hur stadsdelen var tänkt att se ut från början; här står de rejäla lägenhetshusen granne med villor, radhus och bostadsrätter på västra sidan av Djurängsvägen och för barnen har man byggt en fin lekplats för rörelse i vardagen.
Som om inte det vore nog har du också nära till Skälby med motionsspår, discgolf, grillplatser, midsommarfirande och mycket annat som ger livskvalitet och känslan av närhet till naturen.

Efter att hissen tagit dig från markplan upp till andra våningen välkomnas du direkt av en ljus och välkomnande inredning som genomsyrar hela lägenheten.
Köket är från Vedum och utrustat med kvalitativa vitvaror från Electrolux. Här finns alla förutsättningar för att laga en god middag och bjuda in vänner och familj för umgänge.
I direkt anslutning till köket finns allrummet där du får plats med ett större möblemang eller säng – nuvarande ägare har i dagsläget gjort om den rymliga klädkammaren till sovalkov, vilket funkar utmärkt.
Badrummet är vackert inrett med kakel och klinkers samt egna tvättmöjligheter tack vare den kombinerade tvätt- och torkmaskinen, allt för att göra vardagen enklare och smidigare.
Den generösa balkongen får du inte missa! Från för- till sensommar fångar du lätt solens strålar hela dagen och låter dem värma dig när du kopplar av hemma.

Om du vill ha en bostad som kombinerar stilren design med moderna bekvämligheter, då är Stamvägen 33 bostaden för dig!

Välkommen på visning!

Karta för Stamvägen 33

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-djurangen-kalmar-kommun-stamvagen-33-19862795

Avstånd till vatten: 2200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39353