Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Villa Stallgårdsvägen 5

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 116 m²
  • Byggår: 1978

Stallgårdsvägen 5 är ett väl underhållet hus beläget på en återvändsgata i populära Bäckseda. Med sitt kanonläge erbjuder detta hem en privat trädgård och tillgång till en allmänning precis utanför tomtgränsen. Huset har inte bara ett fantastiskt läge utan erbjuder också närhet till en mängd bekvämligheter. I detta område finns det gott om motionsspår, golfbana, frisbeegolf mm för den som älskar att vara aktiv och njuta av naturen. Dessutom finns förskola och skola i närheten, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer.

Detta enplanshus med källare är en perfekt kombination av bekvämlighet och charm. Huset har fina badrum på båda våningsplanen, som renoverades år 2006 och 2010, båda i smakfulla materialval. Dessutom är yttartaket bytt i samma tid som fönstren på både entréplan och källarplan 2019/2020. Bergvärmen sattes in 2001 och som komplement till denna finns en eldstad på respektive våningsplan.

Köket är en tidlös skönhet med sitt klassiska ekkök från Marbodal, renoverat 2004 inkl rostfria vitvaror. I anslutning finns en rymlig matplats och ett mysigt vardagsrum med en kamin, perfekt för avkoppling och sociala stunder. På entréplanet finns tre bra sovrum och en praktisk groventré med tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen.

Källarplanet erbjuder gott om utrymme för familjen att sprida ut sig, med ett generöst allrum komplett med öppen spis med insats. Detta blir den perfekta platsen för tonåringarna att umgås eller för familjen att njuta av mysiga kvällar tillsammans. Dessutom finns det tidigare nämnda badrummet med både dusch, badkar och bastu. Utöver detta finns det klassiska hobbyrummet som också har gott om förvaringsmöjligheter.

Utemiljön är ett ljuvligt kapitel i sig. På baksidan finns en insynsskyddad altan, delvis under tak och den plana trädgården är inramad av häckar som bildar ett naturligt insynsskydd sommartid. Bilen ställer du i garaget eller på den stenlagda garageinfarten.

Sammantaget är Stallgårdsvägen 5 ett perfekt hem för den som vill ha de stora renoveringarna gjorda och som mer vill fokusera på ytskikt och att förändra med enkla medel.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Mia Harbrecht 0703266099 [email protected]

Karta för Stallgårdsvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-backseda-vetlanda-kommun-stallgardsvagen-5-21323670

Avstånd till vatten: 350

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57439