Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stallgärdsgatan 2

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 86 m²
  • Byggår: 1954

Välkommen till ditt framtida hem på Stallgärdsgatan 2! Denna lägenhet är en pärla som har genomgått en helt omfattande renovering och nu stoltserar med moderna bekvämligheter och stilfulla detaljer. Tack vare att allt är i bra skick, fönster i tre väderstreck och en socialt planerad layout är detta hemmet som förenar komfort och elegans på bästa sätt. Det är inte ofta det saluförs fina fyrrummare som fördelas över 86 kvadratmerer, missa inte möjligheten!

Denna lägenheten erbjuder många bra saker. En inbjudande hall, ett stort badrum och tre rejäla sovrum. Du startar med fördel dagen i ditt nya, moderna kök som har moderna Vitvaror och bra förvaring. Dessutom finns gott om plats för matbord. Vardagsrummet kopplas samman med köket på ett naturligt sätt och detta rum erbjuder flertalet möbleringslösningar. Stallgärdsgatan har fönster i tre väderstreck som flödar naturligt över hela hemmet. Utöver det erbjuder lägenheten en inglasad balkong i österläge en bra möjlighet att ta del av frisk luft och koppla av på.

Sist men inte minst finns även bekvämlighet med hissen som tar dig smidigt upp till din dörr varje dag, vilket gör vardagen enklare och bekvämare för alla åldrar. På senare tid har dessutom föreningen tecknat kollektivt avtal för både el och internet vilket ger en mer gynsam månadskostnad.

Den här lägenheten är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med sin perfekta kombination av moderna bekvämligheter och tidlös elegans är detta en plats där du kan skapa minnen och trivas under många år framöver. Belägen på en bra adress har du dessutom nära till allt vad staden har att erbjuda. Busshållplats och livsmedelsbutik finns i nära anslutning. Gång- och cykelavstånd till Hansa City, Giraffen och stadskärnan.

Karta för Stallgärdsgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-skalby-kalmar-kommun-stallgardsgatan-2-21294104

Avstånd till vatten: 1200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39366