Utgångspris: 2.175.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stagneliusgatan 24B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 70 m²
  • Byggår: 1961

Detta är trean du väljer med både hjärta och hjärna. En stenstabil förening med väldigt låg belåning (1,2 tkr/kvm) och månadsavgiften är således lika tilltalande. Själva placeringen, ett läge som beskrivs som Kalmars mittpunkt, är perfekt ur alla vinklar. Mellan centrum och stormarknad, nära natur, universitet och citypuls. Med detta sagt är det inte konstigt att Norrgård blivit ett av Kalmars mest populära områden att bosätta sig i.

Här har det vardagliga blivit heligt och det ordinära har växlats upp till extraordinärt. Med fönster i två väderstreck snuvas du aldrig på dagsljuset. Tidig förmiddag landar solen perfekt på den inglasade balkongen där den sedan stannar i princip hela dagen. Fördelen med ett soligt söderläge och helt klart en av anledningarna till varför balkongen är nuvarande ägares favoritplats! Dina ytskikt är ompysslade och i alla rum möts du av smakfulla färgval och parkettgolv. I det här hemmet både hamnar och fastnar du gärna i det upprustade och lättarbetade köket. Storleksmässigt perfekt då matbordet inryms precis intill fönsterpartiet. Dina sovrum är placerade i varsin ände av bostaden och bjuder båda på gott om svängrum. Båda helt fria från insyn! Badrummet är helkaklat och ger plats för tvättmaskin för den som önskar. För dig med mycket prylar – lugn. I bostaden finns gott om förvaring i såväl garderober som klädkammare. Dessutom garanteras du två förråd i källaren.

70 kvadratmeter i omtyckt och stabil förening med mycket låg avgift. Kan det bli bättre?! Ja! Föreningen är, som tidigare nämnt, mycket lågt belånad vilket tryggar inför framtiden. Dessutom har husen försetts med solceller. I föreningen finns övernattningslägenhet och flera lek- och grillplatser. Tvättstuga i huset och närhet till parkeringsplatser.

Med ett centralt läge, stabil förening och hög standard förtjänar denna trea att rubriceras som perfekt!

Karta för Stagneliusgatan 24B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-norrgard-kalmar-kommun-stagneliusgatan-24b-21283589

Avstånd till vatten: 750

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39237