Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stagneliusgatan 22C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53,5 m²
  • Byggår: 1962

Välkommen till Stagneliusgatan 22C, en central adress i Kalmars mittpunkt Norrgård! Här prickas det in många rätt! Bekvämt belägen på andra våningen, med praktiskt planlösning med fönster åt två håll som ger härligt ljusinsläpp, stilrent renoverad, inglasad balkong i västerläge, låg månadsavgift på 2896 kr inklusive värme, vatten och fiber samt närhet till allt. Ja listan kan göras lång!

Bostaden har under 2020 renoverats med noggrannhet och enhetliga materialval. En av många fördelar är den inglasade balkongen som ligger i ett fritt västerläge. Balkongen blir ett extra rum där du kan förlänga sommaren och njuta av kvällssolen.

Ska vi välja ut några av föreningens plus kan vi nämna den stabila ekonomin och den låga avgiften, investeringen i solceller, övernattningslägenheten, fiber och den härliga gemensamma utemiljön med gräsytor, sittgrupper och möjligheter till grill.

Vad erbjuder Norrgård då? Vi kan nog säga att här är det nära till allt.. Nära till stadskärnan, nära till Universitet, nära till kulturliv, nära till Giraffen Köpcentrum, nära till gym, nära natur och strövområden, nära till pendlingsmöjligheter samtidigt som det är ett lugnt och välskött kvarter. En perfekt plats att bosätta sig på helt enkelt!

Karta för Stagneliusgatan 22C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-norrgard-kalmar-kommun-stagneliusgatan-22c-20798981

Avstånd till vatten: 750

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39242