Utgångspris: 9.950.000 kr

Beskrivning av Villa Stagneliigatan 6

  • Antal rum: 10
  • Storlek: 406 m²
  • Byggår: 1921

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

På den gemytliga gatan på Bäckalyckan med sitt fantastiska läge och lugna grannmiljö nära stadsparken och Jönköpings västra centrum återfinns denna pampiga villa på Stagneliigatan 6. Med läge på höjden kan man njuta av vackra vyer över båda Jönköpings stad och underbara Vättern. Bostaden nyttjas idag som en tvåfamiljsvilla, dock kan den enkelt användas för en familj. Den väl tilltagna trädgården, om hela 1 560 kvadratmeter, med sin vänliga grönskas rika dräkt kan njutas hela sommaren. Högst upp i huset kan man njuta av makalös utsikt från den gemensamma balkongen. Där finns också en liten lägenhet. Villans imponerade exteriör och eleganta interiör med flertalet originaldetaljer förstärker bostadens smakfulla karaktär av art deco/swedish grace eller nordisk klassicism.

På bostadens insida finns en tydlig genomgående röd tråd i form generös takhöjd i samtliga rum, härliga ljusinsläpp genom de tidsenliga spröjsade fönsterna samt fina trä- och parkettgolv i alla rummen. Bostadens två primära lägenheter är fördelade på 175 kvm vardera, där både vardagsrum som sovrum är stora. De rymliga köken i vardera lägenheten och med tillhörande matrum i pampig storlek kan inrymma stora sällskap och tillställningar. Vindsvåningen nyttjas som en separat tvårumslägenhet om 55 kvm, som antingen kan användas i egen regi eller hyras ut.

Området Bäckalyckan är ett optimalt område att bosätta sig på. Det är idylliskt, lugnt och tryggt utan direkt genomfartstrafik. Det blir en perfekt placering med en enkel promenad in till centrum med alla dess nödvändigheter och restauranger/fik, samtidigt som natursköna promenadstråk i Jönköping stadspark finns en kortare bit bort. Det finns förskolor, grund- och gymnasieskolor på gångavstånd. Goda kommunikativa möjligheter via stadsbussen finns som går flera gånger i timmen.

Fastigheten har LD+ vilket innebär att den kommer att besiktigas, energideklareras och doldafelförsäkras!
Här vill man bo, varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

Önskas en privatvisning eller annat tillfälle för visning, kontakta ansvarig mäklare.

Karta för Stagneliigatan 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-backalyckan-jonkopings-kommun-stagneliigatan-6-18866516

Avstånd till vatten: 400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55313