Utgångspris: 14 900 000 kr

Beskrivning av Villa Stagneliigatan 4

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 282 m²
  • Byggår: 1922

Med storslagen utsikt över Jönköping ligger denna kulturhistoriskt intressanta fastighet som uppfördes 1922 för byggherre Henning Odes räkning, dåvarande ägare till Jönköpings Linnefabrik. Villan är uppförd i tidstypisk Nordisk Klassicism och har många fina detaljlösningar och gedigna material.
Under de senaste åren har gjorts genomgripande renoveringar och moderniseringar då man tagit stor hänsyn och också lyckats att behålla villans ursprungliga atmosfär och charm. De stora spröjsade fönstren och den vackra fasaden är ett par bra exempel.
Här är ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet som erbjuder livskvalitet utöver det vanliga. De stora ytorna ger fantastiska möjligheter för sociala sammankomster i både små och stora sällskap.
Även utemiljön är något alldeles extra. Redan den fina järngrinden som visar vägen in från gatan ger en hint om vad som väntar. Här finns murar, stensättningar, vackra trappor men även stora utvecklingsmöjligheter. För att skapa extra mysig stämning på kvällarna har de vackra träden försetts med dimbar belysning. Kvalitet i varje detalj!
Ett fint komplement är det nybyggda gästhuset norr om villan med separat lägenhet om ca 60 kvm och ett exklusivt trebilsgarage i sutterängvåningen för tre bilar fördelat på dubbelgarage och ett singelgarage, alla med fjärrstyrda portar. Gediget byggt med gjutet valv ovanför garagen och golvvärme i hela garagevåningen gör detta till drömmen för den bilintresserade.
Välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Jan Windolf för en genomgång och visning av denna fantastiska fastighet.

Karta för Stagneliigatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-backalyckan-jonkopings-kommun-stagneliigatan-4-20486495

Avstånd till vatten: 350

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55313