Utgångspris: 6 500 000 kr

Beskrivning av Villa Stagneliigatan 2A

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 194 m²
  • Byggår: 1982

Denna förtjusande villa på Stagneliigatan 2A erbjuder en trygg boendeupplevelse med sitt fantastiska läge på den charmiga gatan i Bäckalyckan. Med imponerande utsikt över både Jönköpings stad och den vackra Vättern, är detta hem särskilt anmärkningsvärt på andra och översta våningen.

Området Bäckalyckan präglas av sin idylliska och lugna atmosfär, vilket skapar en trygg miljö utan genomfartstrafik. Den strategiska placeringen gör det enkelt att promenera till stadens centrum, där ett brett utbud av bekvämligheter, restauranger och kaféer väntar. För naturenälskaren finns även vackra promenadstråk i Jönköpings stadspark bara en kort bit bort. Förskolor, grundskolor och gymnasieskolor finns inom bekvämt gångavstånd. Stadsbussen, som trafikerar området flera gånger i timmen, ger utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Denna fastighet har LD+, vilket innebär att den har genomgått besiktning, energideklaration och försäkras mot dolda fel. Med en lockande boendemiljö och alla bekvämligheter inom räckhåll är detta en plats där man verkligen skulle vilja bo. Varmt välkomna att uttrycka ert intresse genom att kontakta Jaklin Saado på telefonnummer 073 515 75 36.

Karta för Stagneliigatan 2A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-backalyckan-jonkopings-kommun-stagneliigatan-2a-21161658

Avstånd till vatten: 300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55313