Utgångspris: 

Beskrivning av Villa Spjutterumsvägen 134

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 145 m²
  • Byggår: 2023

Villan har totalrenoverats från topp till tå under det senaste året och stoltserar nu i prima skick. Här finns härliga detaljer och naturnära materialval som omsorgsfullt valts ut. Som ett nytt hus men i ett gammalt charmigt skal som även det renoverats. Vad sägs om vattenburen golvvärme, två helt nya duschrum och ett nytt kök.

Endast ca 20 minuter från centrala Kalmar och med ca 6-8 km till både Bjärbybadet på östkusten och Lökenäsbadet på västkusten om Öland så kan man alltid säkerställa pålandsvinden. Ack så viktigt för dig som inte bara nöjer dig med att doppa tårna under högsommarvärmen. För fler utflykter inom ca 20 minuter så finns Ölands djurpark, Stora Rör, Köpingsviksbadet, Gårdby lantcafé och Kackelstugan att välja bland! Inom 15 minuter ligger även både Saxnäs golfklubb och Ekerum golfklubb med natursköna och högkvalitativa banor.

Rymliga tomten bjuder in till stora fester i partytält och med lekar. För gästerna som inte tar sig hem finns det många bäddar då det rymliga vindsloftet rymmer en generös golvyta. Vid dåligt väder så ryms dom flesta i den inredda ladan med luftig takhöjd, balkar och en härlig myskänsla.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse.

Karta för Spjutterumsvägen 134

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-farjestaden-borgholms-kommun-spjutterumsvagen-134-20896215

Avstånd till vatten: 2700

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38694