Utgångspris: 6 195 000 kr

Beskrivning av Villa Spånhultsvägen 6

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 190 m²
  • Byggår: 2017

Hjältevadshuset som byggdes 2017 är en praktisk och modern tvåplansvilla som kombinerar stil med funktionalitet. Med det rymliga vidbyggda, fullisolerade uterummet som tillkom 2021, erbjuds en extra dimension av komfort och utrymme för avkoppling och social samvaro.

Huset välkomnar dig med en öppen atmosfär på entréplanet där det finns genomgående golvvärme för extra bekvämlighet. Det smakfulla och fullutrustade Ballingslövköket med vita skåpsluckor erbjuder en perfekt blandning av stil och funktionalitet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig social yta – en braskamin bidrar till en mysig atmosfär under kalla kvällar. En av höjdpunkterna på entréplanet är det vidbyggda uterummet som ligger utmed gaveln med utgång från köket. Vidare finns Master bedroom som erbjuder gott om plats för avkoppling och vila. Det helkaklade dusch-/wc-utrymmet och tvättstugan på samma våningsplan ger extra bekvämlighet och praktiska lösningar för vardagen.

Övervåningen i huset har öppet till nock och utgör en privat och avskild del av bostaden. Här finns tre väl tilltagna sovrum som erbjuder bekväma utrymmen för familjemedlemmarna eller gäster. Det rymliga och helkaklade badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter och bidrar till en känsla av lyx och välbefinnande. Ett allrum på övervåningen ger ytterligare utrymme för avkoppling och gemenskap, medan två förråd möjliggör praktisk förvaring av olika föremål.

Huset är fördelaktigt beläget på en liten höjd och gränsar till grönområden på ena sidan, vilket ger en naturskön och fridfull omgivning. Den rejäla plattsättningen runt huset erbjuder gott om plats för parkering av flera bilar, husbil och eller husvagn.

Här bor man i ett omtyckt område. I omgivningen finns grönområden, vandringsleder, sportcenter m.m. I centrum finns bra serviceutbud med bland annat livsmedelsaffär, vårdcentral och bibliotek. Är man badsugen på sommaren finns en badvänlig sjö, Åsasjön. Vid Åsasjöns strand ligger Åsabadet, ett friluftsbad med brygga, hopptorn och rejäla gräsytor.

Kontakta mäklaren för mer information och visning.

Karta för Spånhultsvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-norrahammar-jonkopings-kommun-spanhultsvagen-6-21357269

Avstånd till vatten: 2100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56231