Utgångspris: 2 580 000 kr

Beskrivning av Villa Spånggatan 12

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 132 m²
  • Byggår: 1962

Föreställ dig att bo i en praktisk, väl omhändertagen och påkostad villa belägen på en hörntomt. Vi är nu glada att kunna presentera en sådan bostad på Spånggatan 12 i Svalliden. Med sina 132 kvm i boarea erbjuds en bekväm livsstil för dig och din familj. Huset utstrålar charm och karaktär genom sin smakfulla inredning och sin höga kvalitet. Villan har byggts ut med en hall och ett rymligt sovrum där man även har vattenburen golvvärme. Vardagsrummet är utformat på så sätt att det blir en mysig samlingsplats med en öppen planlösning mot köket och här finns även den fina och värmande kaminen.
På den härliga terrassen utanför huset kan du njuta av solen och friska luften samtidigt som du umgås med nära och kära, en perfekt plats för sommarens grillkvällar! Husets trädgård bjuder in till både odling och lek. Det inglasade uterummet bjuder in till trevliga kvällar oavsett väder och vind med både familj och vänner.
Läget på Spånggatan 12 är idealiskt med närhet till allt du kan tänkas behöva såsom skolor, restaurang, grönområden och kommunikationer. Det är enkelt att ta sig till Oskarshamn centrum som erbjuder allt du behöver i vardagen.

Låter det här som en villa för dig? Då ska du inte glömma att anmäla dig till visningen så att du kan uppleva denna fantastiska villa på plats!

Karta för Spånggatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-svalliden-oskarshamns-kommun-spanggatan-12-21309179

Avstånd till vatten: 1600

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: