Utgångspris: 8.495.000 kr

Beskrivning av Villa Sotåsgatan 12

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 223 m²
  • Byggår: 2019

Här erbjuds en fantastisk villa med tidlös arkitektur. Denna gång en nyproducerad klassvilla i härlig New England stil med inspiration från den amerikanska östkusten med ett elegant marint utseende. De karaktäristiska dragen som utmärks av dess liggande träpanelfasad i vitt tillsammans med spröjsade fönster och givetvis den mysiga verandan. Det vackra huset är i 2 plan med generösa ytor om 223 kvm med stort vidbyggt garage om hela 61 kvm.

Man imponeras av den väl genomtänkta och luftiga planlösningen som på entréplanet erbjuder en mycket välkomnande hall med imponerande 6,2 meter i takhöjd! Köket med den maffiga köksön erbjuder bra arbetsytor, vinkyl, stenkompositbänkskivor och skåpsluckor i naturlig ask. Öppen planlösning mot sällskapsrummet med enstavigt ekparkettgolv och braskamin. Allt samverkar på ett naturligt sätt där alla gäster och familj ledigt får plats vid bjudningar – ett schucko skjutglasparti flätar samman inne och ute på ett harmoniskt sätt året runt.

Den väl tilltagna uteplatsen med isolerad betongplatta ger plats för både loungegrupp, matbord såsom solsängar. Intill en liten bit ut i trädgården, med berg i dager och gräsytor, ligger ett WillabGarden växthus som står på uppmurad tegelgrund. Här kan ytterligare matbord eller sittgrupp finnas bland örter och grönsaker.

På entréplanet finns också sovrum/kontor, tvättstugan med utgång till garaget och sist men inte minst det lyxiga och rymliga badrummet med dubbeldusch, snyggt grön/grått kakel med matchande mässingsinslag i blandare, duschar och handdukstork. Här finns också utgång till baksidan.

Övervåningen har ett Master Bedroom med en walk in closet värd namnet, ett mer privat allrum samt två sovrum med respektive klädkammare samt ytterligare ett smakfullt och rymligt badrum med jacuzzi för två, separat dusch m.m.

Hela huset andas kvalitet och är genomtänkt in i minsta detalj – lägg därtill ett ypperligt läge gränsande till grönområde på baksidan samt närhet till härliga naturområden bl a IKHP området som erbjuder tipspromenad i vacker natur, skidåkning såväl på längden som utför, mountainbikebana och motionsspår. Skola och förskola ligger inom bekvämt gångavstånd liksom bussförbindelser.

Varmt välkomna att höra av er för mer information och visning.

Karta för Sotåsgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-huskvarna-fagerslatt-jonkopings-kommun-sotasgatan-12-21149038

Avstånd till vatten: 850

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56140