Utgångspris: 3 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Solvändan 12A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 94 m²
  • Byggår: 2019

Intill sjön Maren vid Gertrudsvik hittar vi den här fina lägenheten med en fantastisk utsikt över sjön. Bostadshusen byggdes 2019 och ligger på första parkett vid Maren.

Lägenheten som är på 94 kvm har tre rum och kök men går enkelt att göra om till en fyra. Tack vare det stora vardagsrummet finns det möjligheter att dela av och göra ytterligare ett sovrum. Balkongen är i bästa solläge och här finns gott om plats för trädgårdsmöbler och solsängar.

Köket bjuder på mycket förvaring och fina tillval så som granitskivor på bänk och köksö och med snyggt infälld ho, induktionshäll med mera. I vardagsrummet finns plats för såväl en större matsalsmöbel och soffgrupp. Här finns även en nyinstallerad aircondition. Sovrummen bjuder på gott om yta med plats för dubbelsäng och mer där till. Även i badrummet finner du fina materialval så som bland annat skiva i granit och avkopplande färgsättning. Här finns även tvätt och tork med en praktisk avlastningsyta ovanpå. Lägenheten har även en mindre extra WC samt en walk in closet.

På Solvändan bor du med närhet till härlig natur, havet, förskolor, Ljunghedens handelsområde med mera. Till lägenheten får du även ett förråd på samma plan, garage med laddplats och fjärrstyrd port.

Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mig Robin Strömsten, för frågor eller mer information!

Karta för Solvändan 12A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-gertrudsvik-sjostad-vasterviks-kommun-solvandan-12a-21324742

Avstånd till vatten: 50

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59344