Utgångspris: 5 100 000 kr

Beskrivning av Villa Solvändan 101

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 188 m²
  • Byggår: 2019

Vi är stolta över att kunna presentera ett fantastiskt enplanshus anno 2019 som byggts med känsla och tanke! Grundförutsättningarna är väldigt goda då villan är på nästan 190 kvm boarea i ett plan med integrerat dubbelgarage, vattenburen golvvärme, bergvärme med frikyla, FTX-system (styrd ventilation med värmeåtervinning), solceller, pool och en väl genomtänkt planlösning. Tack vare smarta val vid byggnation så har huset väldigt låga driftskostnader – B-klass i Energideklarationen!

Dessutom genomgående stilrena materialval och huset känns verkligen som ett harmoniskt hem! Social planlösning med kök, matsal och vardagsrum i samma öppna yta och med öppet till nock som ger en härlig rymd. Totalt erbjuder huset idag 4 sovrum, alla i bra storlek, två helkaklade fina duschrum, extra allrum/TV-rum, vinterbonat uterum med härligt ljusinsläpp, en rejäl tvättstuga med förvaringsmöjligheter och entré till husets rymliga dubbelgarage med elbilsladdare. Tänk att aldrig behöva skrapa rutan igen!

Föreställ er till sommaren att kunna njuta av denna underbara baksida som har ett rejält altandäck, lyxig pool, pergola och möjlighet till härligt utekök.

Varmt välkomna att höra av er vid funderingar kring försäljningen!

Karta för Solvändan 101

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-sandvik-kalmar-kommun-solvandan-101-21285312

Avstånd till vatten: 450

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38896