Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Villa Solhemsgatan 15

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 235 m²
  • Byggår: 1969

Välkommen till ett inbjudande och rymligt hus beläget på en attraktiv hörntomt i idylliska Virserum. Detta tvåplanshus erbjuder flexibla lösningar för den stora familjen eller möjlighet att inreda som två separata lägenheter, kanske ett generationsboende? Planlösningen är lite speciellt mot vad vi brukar se, då huset byggdes av Dr Lien som hade sin läkarmottagning på bottenplan.

En trappa upp har vi därför det huvudsakliga boendeplanet. Här möts vi av ett ljust och fräscht hem med ett modernt kök som bjuder in till matlagningsglädje och ett rymligt vardagsrum prytt med en vacker täljstenskamin, vilket skapar en mysig och inbjudande atmosfär. Här finns också ett imponerande altandäck i söderläge som sträcker sig runt halva huset, perfekt för att njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar.

Våning ett erbjuder bekvämligheter som ett stort badrum, två sovrum, allrum samt ett potentiellt extra kök. Här finns också praktiska utrymmen såsom förråd, tvättstuga och garage, vilket gör vardagen enkel och bekväm.

Husets flexibla planlösning gör det enkelt att anpassa efter dina behov. Oavsett om du önskar gott om plats för den stora familjen eller vill utnyttja möjligheten till två separata bostäder, erbjuder detta hem gott om möjligheter. Detta är en unik chans att förvärva ett fantastiskt hus med många möjligheter i natursköna Virserum. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende!

Karta för Solhemsgatan 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-virserum-hultsfreds-kommun-solhemsgatan-15-21352440

Avstånd till vatten: 150

  • Hultsfreds kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57771