Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Villa Solbergavägen 39

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 175 m²
  • Byggår: 1919

Varmt välkommen till Solbergavägen 39 – en pärla bland fastigheter i den idylliska omgivningen av Solberga. Denna charmiga bostad från början av 1900-talet fångar hjärtan med sin bevarade elegans och genuina atmosfär. Bostaden har bl.a. hög takhöjd, underbara spegeldörrar, spröjsade fönster och 4 ovanligt vackra kakelugnar. Utvändigt bjuds vi på en tilltalande trädgård med buskar, träd och rosor samt en frukträdgårdsallé som leder upp mot entrén. Solberga är inte bara ett eftertraktat område, det är ett levande stycke historia som erbjuder en fridfull bykänsla som få andra platser kan matcha. Med en perfekt balans mellan bevarad tradition och modern bekvämlighet är detta ett hem där du kan skapa minnen för livet.

För pendlare är detta en drömdestination med utmärkta förbindelser till närliggande städer och en busshållplats med frekvent busstrafik både norrut och söderut längs E22. Upptäck vackra småländska landskap på cykel och njut av fantastisk grönskande natur. I Ålems kyrby finns både förskola och den mycket uppskattade idylliska Skytteanska skolan som är Sveriges äldsta skola som fortfarande är i bruk. Så för er som söker en harmonisk livsstil med familjen är närheten till skolorna ett extra stort plus.

Solbergavägen 39 är inte bara ett hem, det är en livsstil – och den väntar på att välkomna dig till ditt nya kapitel av lycka och harmoni.

Karta för Solbergavägen 39

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-alems-kyrkby-monsteras-kommun-solbergavagen-39-21307145

Avstånd till vatten: 2700

  • Mönsterås kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38492