Utgångspris: 2 850 000 kr

Beskrivning av Villa Södralidsgatan 2

  • Antal rum: 9
  • Storlek: 270 m²
  • Byggår: 1911

1911 byggdes denna fantastiska fastighet som har en boyta på 270 välplanerade kvadratmeter. Fastigheten har renoverats löpande från 2004 och framåt, renoveringarna är utförda med fingertoppskänsla då man till stora delar har bevarat dom tidsenliga detaljerna.

Här erbjuds bland annat sju rymliga sovrum där flertalet av rummen har kakelugn. Husets självklara samlingspunkt är det stora härliga köket som helrenoverades 2011 med en stor matplats där även den större familjen får gott om plats och kan njuta av rummets effektiva braskamin. Härliga sällskapsytor i form av allrum med kakelugnar och ett stort vardagsrum på ovanvåningen med en centralt placerad öppen spis. Helkaklat badrum med både dusch och badkar. Bergvärmepumpen från 2019 ger fastigheten låg energiförbrukning.

På baksidan finner man den insynsskyddade inglasade altanen där man har en vacker utsikt över ängarna. I anslutning till altanen är spabadet placerat. Fin trädgårdstomt om 2.484 kvm där det finns gott om plats för trädgårdsodlingar samt spring- och lek. Fint gårdshus med carport, garage, pingisrum, ”man cave” och en nyare vedeldad bastu med stora fönster.

Här bor man med gångavstånd till bland annat Myresjö Skola, simhallen, idrottsplatsen och naturen.

Välkommen på visning!

Karta för Södralidsgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-myresjo-vetlanda-kommun-sodralidsgatan-2-20265997

Avstånd till vatten: 1100

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: