Utgångspris: 1 550 000 kr

Beskrivning av Villa Södra vägen 32A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 100 m²
  • Byggår: 1968

I det omtyckta området Svalliden kan vi nu presentera en välvårdad bostad med tilltalande planlösning! Nuvarande ägare har haft huset i sin ägo sedan huset byggdes och nu är det dags att överlåta till ägare nummer två.

Här välkomnas man av den stora uteplatsen i soligt söderläge vid husets entré. Bostaden är bra uppdelad med trevliga umgängesytor och en praktisk sovrumsavdelning i entrévåningen. Det rymliga vardagsrummet i vinkel har ett härligt ljusflöde och en eldstad som förhöjer mysfaktorn. Det är placerat i anslutning till köket och den som önskar kan göra en mer öppen planlösning. De tre sovrummen är praktiskt utformade och två av dem har bra garderobsförvaring. Även ett helkaklat badrum finns. I källarvåningen finns det gott om utrymme för förvaring och plats för hobbyverksamhet. Det finns även ett allrum som passar perfekt för fredagsmyset i en större soffgrupp. I allrummet finns en eldstad som värmer skönt i rummet. För tonåringen, övernattande gäster eller pingisbordet finns ytterligare ett rum med egen ingång från trädgården. Den trevliga trädgårdstomten har fina grönskande växter och egen brunn för bevattning. Vidbyggt finns ett garage och på baksidan finns en lekstuga.

Här finns närhet till skola, fotbollsplaner, skidbacke samt gång- och cykelväg till centrum. Här finns också den magnifika Döderhultsdalen med sina gigantiska vyer och trevliga natursköna promenadstråk.

Låter detta intressant? Välkommen att boka plats på visningen!

Karta för Södra vägen 32A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-svalliden-oskarshamns-kommun-sodra-vagen-32a-21341344

Avstånd till vatten: 2200

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: