Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Villa Södra vägen 18A och 18B

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 159 m²
  • Byggår:

Välkommen till en unik möjlighet att göra detta till ditt eget drömhem! Med sina dryga 159 kvadratmeter av yta, erbjuder denna magnifika villa oändliga möjligheter att skapa din egen stil. Med högt i tak i kombination med väl tilltagna ytor, finns här plats för både stora öppna ytor och intima, mysiga hörnor. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med härliga sällskapsytor på entrévåningen och den lite mer privata delen i form av tre sovrum samt ett allrum på övervåningen. Det stora matrummet och allrummet är perfekta för stor familj eller för oss som älskar att bjuda in till trevliga sammankomster. Badrum finns i båda våningsplanen. Från balkongen på övervåningen har man en fin överblick över de grönskande omgivningarna. Den stora trädgården omkring villan erbjuder också många möjligheter för att skapa din egen oas.
På fastigheten finns även ett extra hus som är fördelat på kök, badrum, vardagsrum och ett sovrum. Detta ger en ny ägare en unik möjlighet att hyra ut, använda som gästhus eller varför inte hemmakontor? Som om det inte vore nog finns det även en lokal belägen på fastigheten. Här kan du låta fantasin och kreativiteten flöda, en perfekt plats att förverkliga dina hobbyintressen!

Här finns närhet till skola, fotbollsplaner, skidbacke samt gång- och cykelväg till centrum. Här finns också den magnifika Döderhultsdalen med sina gigantiska vyer och trevliga natursköna promenadstråk.

Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen!

Karta för Södra vägen 18A och 18B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-svalliden-oskarshamns-kommun-sodra-vagen-18a-och-18b-21348015

Avstånd till vatten: 2500

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: