Utgångspris: 2 500 000 kr

Beskrivning av Villa Södra Ravingatan 37

  • Antal rum:
  • Storlek: 143 m²
  • Byggår: 1969

Välkommen till Södra Ravingatan 37, Hovslätt!

Huset är stort, överraskande stort. Det sträcker sig en bit över 160 kvadratmeter och dessutom är det ovanligt väl planerat. Husets kvadratmeter är fördelade på två våningar och bjuder in till en spännande möjlighet att prägla och skapa ditt alldeles egna drömboende. Visst, det behövs en del renovering men i gengäld blir man med hus i ett otroligt populärt område som dessutom är barnvänligt till tusen. På det övre planet möts du av generösa sociala ytor och bland annat ett ljust vardagsrum som sömlöst övergår till ett rymligt kök, perfekt för sammankomster och gemenskap.

Det nedre planet är mer av en privat oas redo att formas efter din personliga stil. Här finns tre sovrum som du har friheten att designa och ge en unik prägel.

Ett annat stort plus med detta hus är dess läge i Hovslätt. Det ligger på gångavstånd till både skola, förskola och lekplatser, vilket är perfekt för familjer med barn. Du kan även enkelt ta dig till centrala Jönköping med bil eller kollektivtrafik.

Sammanfattningsvis är det här huset en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i ett av Hovslätts mest eftertraktade bostadsområden. Med en hörntomt, funktionell och spännande planlösning och fint läge finns det alla förutsättningar för en bekväm och lycklig livsstil. Missa inte chansen att se detta hus och upptäcka dess fulla potential.

Karta för Södra Ravingatan 37

https://www.hemnet.se/bostad/villa-143m2-hovslatt-jonkopings-kommun-sodra-ravingatan-37-21269822

Avstånd till vatten: 2200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55628