Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Södra Långgatan 20C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 74 m²
  • Byggår: 1928

Denna fantastiska trea mitt i centrala Kalmar är verkligen ett drömboende! Redan vid första intrycket lockas man av de gigantiska portarna som leder in till föreningens privata och grönskande innergård. När man tar sig upp till denna trerummare på högsta våningen möts man av ljus och frihet samt en magnifik utsikt över innergården och takåsarna.

När vi kliver in i lägenheten möts vi direkt av det stora och rymliga köket, som verkligen är hjärtat i hemmet. Vidare in i lägenheten kommer vi till det sociala och generösa sällskapsrummet, där det finns gott om plats för olika möbleringsalternativ. Från vardagsrummet når man det praktiska badrummet med badkar, dusch och förberett för tvättmaskin. Via vardagsrummet tar du dig även vidare till de två sovrummen.

Och låt oss inte glömma den enorma balkongen! Även om den är gemensam för föreningen är den flitigt använd av den nuvarande bostadsrättsägaren för att njuta av morgonkaffet, mysiga middagar och härliga fikastunder. Här finns gott om plats för möblering!

Det bästa av allt är att ALLT (vatten, värme, el, kabel-tv och internet) ingår i avgiften. Det är verkligen ett komplett boende och man behöver inte oroa sig för extra kostnader.

Hör av dig redan idag och upptäck allt som denna fantastiska bostadsrätt har att erbjuda!

Karta för Södra Långgatan 20C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kalmar-centralt-kalmar-kommun-sodra-langgatan-20c-21277979

Avstånd till vatten: 200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39232