Utgångspris: 1.550.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Södra Långgatan 20B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 40,3 m²
  • Byggår: 1928

Liten men naggande god är ett uttryck som faller väl ut på denna bostad! Perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller veckopendlar. På Kvarnholmen, i Kalmars vackra stadskärna, finns nu möjlighet att bli ägare till en perfekt planerad etta.

Ett boende mitt i stan har sina fördelar. Ett boende mitt i stan, på en lugn gata, med krypavstånd till universitetet och 100 m till badstrand, har ännu fler fördelar. Föreställ dig att aldrig ha mer än några minuter hem vart du än befinner dig i stan. Hur bra?! På Södra Långgatan bor du bekvämt på andra våningen med ingång från föreningens privata innergård. Direkt närhet och tillgång till innergården gör att du mer än gärna tar kaffet med dig ut.

Interiört bjuder denna etta på en öppen och praktisk planlösning. Köket är fullstort och välutrustat. Rummet storlek och utformning gör det lätt möblera för såväl sällskaps- som sovdel. Att uppskatta är den generösa takhöjden, förvaringsmöjligheterna i de stora skjutgarderoberna och det trivsamma ljusinsläppet. Badrummet är helkaklat och nyligen renoverat.

Föreningen är trygg och stabil. I avgiften ingår värme, vatten, el, kabel-TV och fiberbredband. Det enda kvar för dig att addera är hemförsäkringen. Hemmet är attraktivt beläget mitt i hjärtat av Kvarnholmen. Du får direkt kontakt med vår vackra stads fulla utbud av nöje, kultur, shopping och restauranger. Med en kort promenad når du havet, badplats och lummiga grönområden.

Välkommen att trivas från första stund!

Karta för Södra Långgatan 20B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-kvarnholmen-kalmar-kommun-sodra-langgatan-20b-21285965

Avstånd till vatten: 200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39232