Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Södra Långgatan 20A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54 m²
  • Byggår: 1928

Allting har en historia och varje historia är unik. Som porten på Södra Långgatan 20 med stenskylten Systembolaget. Visst är vi många som passerat förbi och lagt märke till porten och så även skylten. Och ja, det stämmer faktiskt att det var just här som Kalmars första Systembolag öppnades. Detta är något som blir tydligt när vi kommer in på dess vackra innegård. Enligt historien var det från just denna vinranka och dess vindruvor som vinet tillverkades för att sedan säljas i butiken. Hur unikt är inte det?

Jag vill hälsa er varmt välkomna till historiska Kvarnholmen och denna välplanerade lägenhet belägen mitt i city. Ett perfekt boende för dig om behöver en övernattningsbostad, ett studentboende eller ditt första boende. Här blir du snabbt bortskämd med shopping, restauranger, bad och båtliv precis utan dörren. Att bo i absolut lugn med samtidigt centralast möjligt är få förunnat. Förvänta dig bra skick, obotlig charm och vinklar och vrår som samspelar perfekt med den öppna planlösningen – det bästa av två världar helt enkelt.

Vi välkomnas av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Direkt till höger ligger det kaklade badrummet som är i bra skick och utrustat med tvättmaskin. Vidare uppenbarar sig lägenhetens hjärta som är det gemensamma utan med sällskapsrum och kök. Att rummet har stora fönster bidrar till rikt ljusflöde och plats för både soff- och middagsbord i kombinerad anslutning till köket är helt oslagbar! Charmen är verkligen påtaglig i både rummet och lägenheten i stort. Avslutningsvis det stora sovrummet som är inrett med harmoniska toner – dessutom har rummet rikligt med förvaring och plats för stor säng.

Du bor dessutom i en förening som är i framkant där med mycket inkluderat i månadsavgiften! Föreningens innergård är magisk under vinrankan och föreningen har också en gemensam balkong med härlig utsikt över takåsarna!

Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

Karta för Södra Långgatan 20A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kvarnholmen-kalmar-kommun-sodra-langgatan-20a-21282129

Avstånd till vatten: 200

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39232