Klik venligst
SÖDRA LÄNET 2021-2-23 KL. 09:25

Torsås: Revyarna skjuter upp Tuppskjutet – "tråkigt beslut som känns helt rätt"

Av Fredrik Svensson

Torsås: Revyarna skjuter upp Tuppskjutet –
Tuppskjutet blir uppskjutet, men under 2021 kommer Revyarna i Torsås att publicera klipp från gamla revyer på facebook och youtube. Foto: Fredrik Svensson, Revyarnas Youtube

För andra gånger blir den planerade nyårsrevyn Tuppskjutet uppskjuten, nu till 2022. Det meddelar Revyarna i Torsås. Även Revyfestivalen skjuts på framtiden.

TORSÅS. Planen var nio föreställningar, mot det normala cirka 20, och att spela in föreställningen för digitalt tittande. Men trots omfattande åtgärder med ett begränsat antal i publiken och endast en akt och insläpp från en dörr samt publikvärdar konstaterar arrangörerna nu att går det inte att genomföra en produktion.

– Ett mycket tråkigt beslut samtidigt som det känns helt rätt med tanke på smittläget vi har i samhället, säger producenten Peter Sjöstrand i ett pressutskick.

– Det såg ljust ut i höstas och med de planerade åtgärderna hade vi goda förutsättningar att kunna genomföra nyårsrevyn. Vi följde utvecklingen och lyssnade på FoHM rekommendationer som sedan ledde till ett ansvarsfullt beslut att flytta fram produktionen.

Som kompensation till de trogna besökarna kommer Revyarna att lägga upp klipp från tidigare revynummer på facebook och youtube under hela året.

Revyarna står också som värd för Revyfestivalen med tillhörande Revy-SM i Karlskrona som nu måste flyttas fram till 2022. Revy-SM 2021 blir ett digitalt arrangemang.

– För andra gången får vi flytta på Revyfestivalen! Alla förberedelser har varit klara sedan länge och nu får vi göra ett omtag igen, säger Peter Sjöstrand.

– Till de som köpt biljett till Revyfestivalen i Karlskrona kommer biljetten att gälla för 2022.
Vi kommer att kontakta alla biljettköpare, säger Peter Sjöstrand.


SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE I SÖDRA LÄNET

Fler nyheter

MEST LÄSTA SÖDRA LÄNET

Fler nyheter