Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
SÖDRA LÄNET 2021-6-9 KL. 17:06

Borgholm: Sommargåva till kommunens anställda – 500 kronor i presentkort hos lokala företag

Av Fredrik Svensson

Borgholm: Sommargåva till kommunens anställda – 500 kronor i presentkort hos lokala företag
Foto: Bernt Fransson/Wikimedia, Borgholms kommun, kmicican/Pixabay

Personalutskottet i Borgholms kommun föreslår att alla anställda ska få ett presentkort som sommargåva. Ett förslag som både ska visa uppskattning och stötta det lokala näringslivet.

BORGHOLM. Förslaget om ett presentkort på 500 kronor som gäller hos valfri näringsidkare har lämnats till kommunstyrelsen som kommer att ta beslut i slutet av juni. Sommargåvan har ett brett politiskt stöd.

”Vi vill tacka våra medarbetare för ett fantastiskt jobb under svåra omständigheter”, säger Ilko Corkovic (S), Staffan Larsson (C) och Carl Malgerud (M) från personalutskottet i ett uttalande på kommunens webbplats.

Presentkortet är tänkt att ges till alla tillsvidareanställda, vikarier med vikariat på över tre månader samt timanställda med minst 40 procents tjänstgöring per månad.

“Många av våra anställda i kommunen har kämpat med den situation som rått det senaste året med den pågående pandemin. Det här är ett sätt att visa uppskattning för deras fina arbete och på samma gång stötta det lokala näringslivet.”