Klik venligst
SÖDRA LÄNET 2021-6-25 KL. 13:04

Borgholm: Byggmax har öppnat ny butik i Borgholm – sju nya arbetstillfällen

Av Fredrik Svensson

Borgholm: Byggmax har öppnat ny butik i Borgholm – sju nya arbetstillfällen
Foto: Byggmax

Under torsdagen slog Byggmax upp portarna till en ny butik i Borgholm, en kommun där byggloven ökat med 30 procent. “Hoppas fler tar steget att förverkliga sin byggdrömmar i sommar.”

BORGHOLM. För att driva den nya butiken har Byggmax anställt en platschef och sex medarbetare.

– Vi är riktigt glada över att hälsa alla byggsugna hemmafixare välkomna till Byggmax i Borgholm. Nu får fler tillgång till bra byggvaror till låga priser och jag hoppas att fler tar steget att förverkliga sina byggdrömmar i sommar, säger Alexander Karijord, regionchef på Byggmax, i ett pressutskick.

Hela Östra Småland har tidigare skrivit om att byggloven ökat med 30 procent i Borgholms kommun. En trend som syns även i andra kommuner.

Att öppna en ny butik mitt under en pandemi ställer en del krav på verksamheten. Byggmax försäkrar om att de följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt för att skapa en så trygg butiksmiljö som möjligt.

“Liksom i alla Byggmax-butiker kan kunderna enkelt lasta byggvarorna direkt in i bilen och betala säkert utanför butiken”, skriver företaget i utskicket. Det är också möjligt att få varor hemkörda, eller hämta färdigplockade varor i butiken.