Utgångspris: 2.950.000 kr

Beskrivning av Villa Södra Hasselgränd 4B

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 117 m²
  • Byggår: 1963

Detta parhus är det perfekta hemmet för dig och din familj. Beläget i mysiga familjekvarter och närhet till natur och lek.

Här finns gott om plats för hela familjen att trivas. Huset sträcker sig över tre plan, vilket ger utrymme för varje medlem att ha sitt eget privata utrymme samtidigt som de gemensamma områdena är generösa och inbjudande.
Jöransberg är känt för sin barnvänlighet, och ditt nya hem är ingen undantag. Barnen kommer att älska att leka i den lummiga trädgården medan du kan vara lugn i vetskapen om att grannarna är lika vänliga och välkomnande som området självt.
När det är dags att handla finns en matbutik inom bekvämt gångavstånd. Ingen mer stress med att köra långt för att handla matvaror – allt du behöver finns nära till hands.

Det finns något för alla i detta hem. Slappna av i den inbjudande bastun efter en lång arbetsdag, eller njut av ett varmt bad i badkaret som ger dig en känsla av ren avkoppling. Med tre toaletter och en separat dusch finns det aldrig trängsel i morgonrusningen.

För den som älskar bilar eller bara vill ha gott om utrymme för förvaring är det dubbla garaget klockrent. Här finns också gott om förvaring för alla dina behov.

Varmt välkomna!

Karta för Södra Hasselgränd 4B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-huskvarna-jonkopings-kommun-sodra-hasselgrand-4b-21271493

Avstånd till vatten: 650

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56138