Utgångspris: 5 200 000 kr

Beskrivning av Villa Snipvägen 3

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 180 m²
  • Byggår: 2019

Välkommen till detta ståtliga amerikansk-inspirerande hus med stora fönster och fint ljusinsläpp som är beläget på Snipvägen 3 i Västervik. Här erbjuds generösa sociala ytor med fyra sovrum och en öppen planlösning mellan hall, vardagsrum, matsal och kök som ger en känsla av rymd och luftighet.
Detta välplanerade enplanshus är perfekt för familjen som söker både komfort och funktionalitet. I den välkomnande hallen möts du av en öppen planlösning där vardagsrum, matsal och kök förenas i harmoni. Här kan du umgås och njuta av gemenskapen samtidigt som du har gott om plats för övriga utrymmen i huset.
Förutom de generösa inomhusutrymmena kan du även njuta av en härlig utomhusmiljö. En trevlig uteplats som erbjuder många soltimmar och är perfekt för sommarens utomhusaktiviteter och sociala tillställningar. Dessutom finns det ett garage med plats för två bilar samt carport vilket är praktiskt för den stora familjen.
Huset är utrustat med vattenburen golvvärme i hela huset samt klinkergolv som finns i alla rum och ger en stilfull och lättskött yta.
Med en bostadsyta på 180 kvadratmeter och en tomtarea på 1110 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både avkoppling och lek.
Detta hus är verkligen en dröm för den som vill ha ett stort, ljust och välplanerat boende.
Varmt välkommen till Snipvägen 3!

Karta för Snipvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vastervik-vasterviks-kommun-snipvagen-3-21356977

Avstånd till vatten: 400

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59344