Utgångspris: 3.200.000 kr

Beskrivning av Villa Snabbvingevägen 8

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 167 m²
  • Byggår: 1977

Välkommen till Snabbvingevägen 8 i Huskvarna.

Huset är stort, överraskande stort. Det sträcker sig en bit över 240 kvadratmeter och dessutom är det ovanligt väl planerat. Husets kvadratmeter är fördelade på tre våningar och bjuder in till en spännande möjlighet att prägla och skapa ditt alldeles egna drömboende. Huset är i förhållandevis orört och i originalskick men välskött, men i gengäld blir man med hus i ett otroligt populärt område som dessutom är barnvänligt till tusen. På entréplanet möts du av generösa sociala ytor och bland annat ett ljust vardagsrum som sömlöst övergår till ett rymligt kök, perfekt för sammankomster och gemenskap. Här finns även ett fräscht helkaklat badrum och kök med nära utgång till trädgård. Här kan uteplats eller uterum skapas med härlig soligt läge.

Det övre planet är mer av en privat oas redo att formas efter din personliga stil. Här finns tre sovrum som du har friheten att designa och ge en unik prägel.

Praktiskt, barnvänligt och välplanerat i en naturnära miljö och med sagolikt vacker utsikt över Vättern och dess omgivningar från både balkong och vardagsrum. Det här är ett hem fyllt med utrymme för hela familjen, såväl inne som ute. Trivseln och tryggheten kan man nästan ta på med lekplatser och naturen så nära inpå, där barnen leker obekymrat och skyddat, precis som det ska vara i ett villaområde. Läget är synnerligen bekvämt oavsett ålder på dig och dina nära och kära då det är promenadavstånd till det mesta man kan önska. Förskolor och skola i närområdet och centrala Huskvarna bara ett stenkast bort. Praktiskt var ordet!

Karta för Snabbvingevägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-huskvarna-oxnehaga-jonkopings-kommun-snabbvingevagen-8-21286041

Avstånd till vatten: 2000

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56148