Utgångspris: 2 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Smedjegatan 38

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 75 m²
  • Byggår: 1929

Välkommen till Smedjegatan 38 där vi nu får möjligheten att presenteras en lägenhet i absolut toppskick! Du välkomnas till en bostad som med sitt skick och sin stil står ut. Lägenheten har genomgått en grundlig renovering med noggrant utvalda och påkostade materialval i alla dess delar. Renoveringarna ligger i bagaget och här behöver du sannolikt inte göra några ingrepp på många år – Nya ytskikt i hela bostaden, nytt kök med bänkskiva av sten och ett mycket lyxigt badrum är några av höjdpunkterna.

Här väntar ett vackert samspel mellan äldre karaktär och ungdomlig entusiasm. Kombinationen av generös takhöjd, spröjsade fönster, vackra lister och de stilfulla renoveringarna skapar väldigt tilltalande helhet. Ett boende skapt för de sociala tillställningarna likväl för den bekväma vardagen.

På Smedjegatan bor du i lugnt läge och med mysig innergård utanför dörren, här omgärdas du av kullerstensgator, trivsel och bekvämlighet. Parkeringshuset utanför ena porten och mysig gågata strax utanför den andra. Att ha sitt hem här innebär hög grad av bekvämlighet och vardagens bestyr blir effektivt lösta. Runt knuten finns Jönköpings butiksgata, Atollen med restauranger och butiker men även fina promenadstråk utmed Vättern och Munksjön. Ett lugnt cityboende!

Välkommen!

Karta för Smedjegatan 38

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-oster-city-jonkopings-kommun-smedjegatan-38-20499515

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55320