Utgångspris: 2 149 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Smedjegatan 38

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 50 m²
  • Byggår: 1929

Letar du efter en välplanerad etta med förmånlig månadsavgift och med ett klockrent cityläge? Då bör du inte missa möjligheten att förvärva denna enastående lägenhet. Denna bostad är utformad med en modern touch, påkostat materialval, genomtänkt planlösning och generös takhöjd. Här finner du en bostad som tillgodoser dina höga krav på boendemiljön!

Denna välplanerade etta om 50 kvadratmeter är renoverad in i minsta detalj. Allt från det fiskbensmönstrade golvet till designade platsbyggda glasväggar, vilket utgör några av detaljerna och materialvalen som gör denna lägenhet till en klass för sig.

Här bor du i ett bra område med ett attraktivt läge på öster, ett stenkast bort från högskolan och city. Inom räckhåll finner du viktiga pusselbitar som underlättar vardagen då området erbjuder ett stort utbud av populära restauranger, fik, samt flertalet livsmedelsbutiker. Med en promenad eller cykeltur kan du smidigt ta dig runt i staden, för den som föredrar buss, har du goda bussförbindelser runt husknuten.

Bostadsrättsföreningen Apeln 29 är en väl underhållen fastighet samt låga avgifter som gör att den totala boendekostnaden blir mycket fördelaktig för köparen.

Kort och gott är detta en perfekt lägenhet för som såväl en student, en förstagångsköpare eller för dig som gärna vill ha alla bekvämligheter inom räckhåll för att få livet att gå ihop.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

För mer information eller bokning av en privatvisning är ni varmt välkomna att göra en intresseanmälan via Fastighetsbyråns hemsida eller direkt kontakta ansvarig mäklare Marius Tunaru 073-566 89 00.

För er som önskar eller saknar lånelöfte/finansiering, tveka inte att höra av er om ni önskar att få hjälp med att ordna detta snabbt eller om ni vill ha en kostnadsfri värdering/ försäljningsrådgivning av er nuvarande bostad.

Karta för Smedjegatan 38

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-jonkoping-oster-jonkopings-kommun-smedjegatan-38-21253796

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55320