Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Smedjegatan 36

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 100 m²
  • Byggår:

Att denna bostad är unik är inget som går någon obemärkt förbi. Belägen mitt i centrala Jönköping på den charmiga innergatan Smedjegatan 36 slås nu dörrarna upp för nästa ägare.

En trappa upp kliver du in i hallen till lägenheten som fördelar sig på två plan. Bostaden är väl utformad och erbjuder dig en bekväm livsstil som ger dig en kombination av modernism och 20-talets charm. Entrén leder dig in till ett stort och luftigt vardagsrum där du har plats för att skapa en härlig sällskapsyta med både matsalsbord och soffgrupp. Här omges du av stora, spröjsade fönster som på dagen släpper in rikligt med solljus. När solen lägger sig höjer du mysfaktorn med att tända ljus och slå dig ner i soffan med ett glas vin eller en härlig kopp té. På första plan har du även ett sovrum som passar bra för den lilla i familjen eller varför inte som en avskilt rum för ett hemmakontor? Med andra ord en perfekt yta för de flesta! Vidare finner du även köket som går i neutrala färger och materialval. Pricken över i:et är att du även här har stora spröjsade fönster samt en kakelugn som ger de där extra detaljerna och låter charmen flöda vidare genom hela lägenheten. Innanför entrén hittar du ett av bostadens två badrum.

Trappan leder dig upp på det andra våningsplanet. Här hittar du ett större badrum utrustat med WC/dusch och dessutom en stor yta där du får plats med både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet går i varma toner och rymmer plats för en större dubbelsäng och erbjuder garderobsförvaring.

Läget på Öster ger dig både bekvämlighet och komfort. Här har du nära till restauranger, butiker, kaféer, bra förbindelser och andra bekvämligheter, allt inom gångavstånd.

Brf Apeln 29 bildades 2021. Föreningen består av 15 lägenheter och 2 lokaler.

Missa inte chansen att bo mitt stadens hjärta och uppleva det bästa med Jönköping!

Anmäl ditt intresse redan idag eller kontakta mig för mer information,
Cornelia Ågren
070-8158531

Karta för Smedjegatan 36

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-jonkoping-jonkopings-kommun-smedjegatan-36-20858476

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55320