Utgångspris: 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Smedjegatan 11

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår: 1988

Välkommen till detta underbara radhus i bostadsrättsformat, perfekt för den som föredrar en bekväm livsstil utan trappor. Beläget på ett plan erbjuder detta hem både praktiskt och stilfullt boende.

På baksidan njuter du av en härlig inglasad altan, perfekt för avkoppling och sociala stunder året om. På framsidan välkomnas du av en altan med tak, perfekt för att njuta av soliga dagar och kvällar. Dessutom finns det en rymlig gräsplätt både på framsidan och baksidan, perfekt för trädgårdsarbete och odling.

Det välutrustade köket har allt du behöver för matlagning och förvaring, inklusive en hel kyl och frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt. Ytskikten är i toppskick och skapar en modern och inbjudande atmosfär.

Badrummet erbjuder en bekväm dusch, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Ett rymligt sovrum med en walk-in closet i anslutning erbjuder gott om förvaringsutrymme och komfort.

Bostadsrättsföreningen Trädgården i Rydaholm består av totalt 22 lägenheter och har en familjär och trivsam atmosfär. Byggt mellan 1988-1990, erbjuder denna förening ett tryggt och välskött boende.

Varje hushåll har en egen vatten- och elmätare och ansvarar för att betala sina egna räkningar, inklusive sophämtning.

Missa inte chansen att bo i detta underbara hem med bekvämt och underhållsfritt boende på ett plan. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Sofia Bjurelid:
Tel: 070-865 09 73
Mail: [email protected]

Karta för Smedjegatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-varnamo-kommun-smedjegatan-11-21304065

Avstånd till vatten: 2200

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33176