Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Villa Smedgatan 36

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 151 m²
  • Byggår: 2008

Detta moderna hus är en pärla i toppskick, perfekt för den kräsne köparen som söker ett hem där inga renoveringar behövs – bara att flytta in och börja njuta. Med 5 rum, inklusive 3 rymliga sovrum och 2 lyxiga badrum, erbjuder detta hem den perfekta balansen mellan komfort och funktionalitet. Huset är utrustat med en centraldammsugare för bekväm och effektiv rengöring.

För den som älskar att spendera tid utomhus, finns det fyra olika uteplatser som sträcker sig i olika väderstreck, vilket möjliggör njutning av solen från morgon till kväll. Trädgården är lagom stor och lättskött, men ändå vackert upplyst med utomhusbelysning som betonar husets och trädgårdens skönhet.

Ett isolerat garage erbjuder säker förvaring för fordon och utrustning. Dess sammanfogning med huset möjliggör även möjligheten att konvertera en del av det stora garaget till ett extra rum. Driftskostnaderna hålls låga och bekväma tack vare fjärrvärme. Med tillgänglig fiberanslutning är huset redo för moderna kommunikationsbehov.

Beläget centralt nära stadens hjärta, har detta hem bekvämt gångavstånd till ett brett utbud av butiker, restauranger och mataffärer. För kulturella upplevelser behöver man inte gå långt; Gummifabriken, med sina restauranger, bibliotek och filmvisningar, ligger bara runt hörnet. Detta gör huset till ett sant paradis för både avkoppling och underhållning.

För familjer är närheten till skolor och förskolor inom gång- och cykelavstånd en extra fördel, vilket ger en bekväm och säker miljö för barnen att växa upp i. Med sin perfekta kombination av bekvämlighet, komfort och moderna faciliteter är detta huset det idealiska valet för den som söker det ultimata hemmet i en livlig och eftertraktad stadsdel.

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Sofia Bjurelid:
Tel: 070-865 09 73
Mail: [email protected]

Karta för Smedgatan 36

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-centralt-varnamo-kommun-smedgatan-36-21285077

Avstånd till vatten: 500

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33135